Withings WiFi Badevægt

Withings Wifi Badevaegt

Pris Withings Wifi Badevægt

En badevægt fra Withings og din smartphone gør dig sundere

Fra enhver webbrowser eller fra den gratis smartphone app kan du tilgå målingerne fra din Withings Wi-Fi vægt. Du kan logge på og se alle data opsamlet af din trådløse Withings vægt – uden tidsbegrænsninger og i fuld fortrolighed.

Du kan installere Withings app’en på din iPhone, din iPad eller på din Android-baserede smartphone. Helt gratis.

Når du træder op på Wifi vægten, så måler den automatisk din vægt og din fedtprocent. Du kan dermed koncentrere dig om at finde årsagen til dine vægt variationer.

Systemets brugergrænseflade er intuitiv og let at bruge og giver dig en række flotte grafiske muligheder for at få overblik over udviklingen i din sundhedstilstand.

Den trådløse Withings vægt er ekstremt præcis, og kan dermed nøjagtigt beregne dit aktuelle BMI. Du kan samtidig se dit Body Mass Index holdt op imod en kontrolgruppe med samme profil som dig.

Badevægt til hele familien

Du har mulighed for at tilknytte op til 8 samtidige brugere til vægten og dermed kan hele familien benytte sig af de mange spændende muligheder, som Withings produkter giver dig.

Hvis du har børn, så giver det dig samtidig en simpel og sikker måde at holde styr på deres vægtkurver, så du nemt kan reagere, hvis der er noget, som giver anledning til bekymring.

Med en moderne internetopkoblet badevægt får du ekstra motivation til at holde øje med både kost og motion. Og du har mulighed for at dele dine data med kostvejledere eller andre, som hjælper dig med at forbedre din sundhed.

Integration med online kostværktøjer

Hvis du bruger Madlog.dk eller andre udvalgte online kost- og sundhedsværktøjer, så har du mulighed for at sende data direkte fra din Withings vægt til den online tjeneste, som du bruger.

På Withings’ globale hjemmeside kan du se de internettjenester, som kan kobles sammen med Withings produkter.

Installation og opsætning

Alle produkter fra Withings er simple at installere og intuitive at bruge.

Du kan hente en dansk brugervejledning til Withings Wifi badevægten her